Autoschade specialist

AUTOSCHADE

Ik wil direct mijn schade melden

 

Advies nodig met mijn schade

Hoe gaat alles in zijn werk?

Hoe lang duurt het?

Autoschade herstel specialist

Waar het meer dan 32 jaar geleden allemaal mee begon…

Waarom Pasman autoschade

Pasman Autoschade is al meer dan 30 jaar actief in deze branche. Door deze jarenlange ervaring en kennis is de schade afdeling dan ook uitgegroeid tot een afdeling die de schade van begin tot eind onder handen kan nemen. Van het afhandelen met de verzekering tot het spuiten van de auto, alles gebeurt is een soepele beweging.

Service

Zodra u bij ons binnen loopt met een schade aan een voertuig, kunt u direct de bijkomende zorgen los laten. Waarom? Vanaf dat moment is uw schade, onze zorg! Wij proberen met onze kennis en ervaring al de bijkomende zorgen bij u uit handen te nemen.

Verzekering

Wij nemen contact op met de verzekering, die vaak de schade even wil bekijken, samen met de maatschappij waar u verzekert ben gaan we met de expertise van het voertuig aan de slag. Indien mogelijk kunt u van ons een vervangend voertuig mee krijgen, zodat u ook niet in de problemen komt met eventueel gemaakte afspraken.

Kortom bij ons staat in de autoschade afdeling de term service hoog in het vaandel.

Koffie?

Bent u overtuigd? Of nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Autoschade

Hoe gaat dit eigenlijk allemaal in zijn werk.

Autoschade: claimen of niet claimen?

Autoschade is erg vervelend en leidt tot veel vragen. In sommige gevallen is het voordeliger de schade zelf te betalen. Dan behoud je je schadevrije jaren en de korting op je premie. Wat je het beste kunt doen, verschilt per situatie.

De schade claimen:

Als je schade claimt, onderzoekt de verzekeraar wie schuldig is, wat voor dekking je hebt en hoe hoog het schadebedrag is. Kan de verzekeraar de schade niet op iemand anders verhalen? Dan vergoeden zij het schadebedrag, maar val je terug in schadevrije jaren. Dit betekent dat de premie van je autoverzekering omhoog gaat, omdat je minder korting krijgt. Bij schade val je meestal vijf schadevrije jaren terug. Wil je weten wat de gevolgen zijn voor je premie? Vraag voordat je de schade meldt of je tussenpersoon of verzekeraar dit wilt berekenen.

Is een schade claimen van invloed op je no-claim:

Claim je schade en kan dit niet op een ander verhaald worden? Dan wordt je de schade wel vergoed, maar ga je omlaag op de ladder van schadevrije jaren. Als je heel vaak een schade claimt op je autoverzekering, kan dit ook gevolgen hebben voor de premie. Als de verzekeraar vindt dat je een dure klant bent, sturen ze je een waarschuwing. Hierin zeggen ze dat als je binnen een bepaalde periode nogmaals een schade meldt, je premie omhoog gaat.

Altijd even checken:

Mocht u er niet zeker van zijn welke voorwaarden er in uw polis staan, of wat rand afspraken zijn? Check dit dan altijd even bijuw maatschappij, of uw tussen persoon. Dit voorkomt dat u later onverwachte kosten heeft die voorkomen hadden kunnen worden.

Voordelen als de schade via uw verzekering wordt herstelt:

Wanneer u de schade via uw maatschappij laat herstellen proberen zij u zoveel mogelijk te ontzorgen want :

* Alleen van toepassing indien uw polis dit toelaat

Gebruik onze app

Heeft u geen tijd om langs te komen?

Dan kunt u de schade ook melden via onze APP! Door een paar simpele handelingen meldt u op die manier uw schade aan bij onze autoschade afdeling, en zij zullen het vanaf daar verder voor oppakken.

Stappenplan

Het herstellen van een autoschade loopt altijd volgens vaste stappen!

Expertise

Wij werken alleen met de beste mensen die in bezit zijn van de juiste diploma’s.

Plaatwerk

Het vertrouwen tussen u als klant en ons als bedrijf is prioriteit nummer 1

Voorbewerken

Al onze medewerkers bezitten over voldoende kennis van iedere branche die wij hebben.

Spuiten

Door ons lange bestaan hebben wij een grote klanten kring opgebouwd.

Enkel het beste is goed genoeg
Plaatwerk, straf maken, gronden, allemaal kleine onderdelen van een totale schade. Een nog kleiner onderdeel is het zogeheten ” afkleden ” van de te spuiten delen. Dit doen wij om ook de kleinste en laatste stofjes te verwijderen.
Enkel het beste is goed genoeg
Plaatwerk, straf maken, gronden, allemaal kleine onderdelen van een totale schade. Een nog kleiner onderdeel is het zogeheten ” afkleden ” van de te spuiten delen. Dit doen wij om ook de kleinste en laatste stofjes te verwijderen.
Enkel het beste is goed genoeg
Plaatwerk, straf maken, gronden, allemaal kleine onderdelen van een totale schade. Een nog kleiner onderdeel is het zogeheten ” afkleden ” van de te spuiten delen. Dit doen wij om ook de kleinste en laatste stofjes te verwijderen.
Previous
Next

Veelgestelde vragen

Dit is wat klanten zich afvroegen

Uw auto, uw rijbewijs, het kentekenbewijs deel 1 en 2, de groene kaart en de ingevulde kopie van het Europees Schadeformulier.

Pasman autoschade biedt u het FOCWA-garantiebewijs waarmee u verzekerd bent van 4 jaar garantie op de herstelde schade. Daarnaast wordt de eventuele fabrieksgarantie volledig overgenomen. Op lak heeft u zelfs 6 jaar garantie.

De auto is onherstelbaar beschadigd. Dit wordt ‘technisch total loss’ genoemd. De herstelkosten bedragen meer dan de waarde van het voertuig: dit heet ‘economisch total loss’.

Wij adviseren u de eerste dagen een wasstraat te vermijden, een 5 dagen moet voldoende zijn.

U kunt voor een prijsopgave altijd zónder afspraak bij Pasman Autoschade.

Autoschade ? Easy repair !

Wij zijn in staat kleine en grote reparaties snel en tegen relatief lage kosten uit te voeren, speciaal voor particulieren.