Reclame studio

RECLAMESTUDIO

Meer dan alleen autobelettering

Naast de meest gebruikte reclame uiting, doen wij veel meer dan alleen autobelettering

Van design tot sign

In de reclame en belettering hebben wij al meer dan 20 jaar ervaring. Maar wat kunt u hier nou eigenlijk van verwachten. Om te beginnen is de meest bekende vorm van belettering de autobelettering. Een rijdend visitekaartje, een herkenning van uw bedrijf. Dit kan in de vorm van teksten, foto’s, striping of wat u maar wenst.

Drukwerk

Daarnaast is drukwerk iets wat bij veel ondernemers bekend in de oren klinkt. Wie geeft er niet regelmatig een visitekaartje weg? Dit kan zijn aan een potentiële klant, maar ook een klant die u net binnen heeft en u wilt uw gegevens achterlaten. Briefpapier, enveloppen, flyers, offertemappen, allemaal drukwerk wat uw onderneming professioneel op de markt kan zetten.

Buitenreclame

Signing, duur woord en voor velen misschien wat onbekend. Wij houden niet van dure woorden, maar meer van duidelijkheid. Vergeet u het maar gelijk, en denk aan reclameborden op een bouw of u favoriete club die u sponsort. Gevelletters aan uw pand, strakke banieren voor uw pand of beachflags voor die extra uitstraling op de beurs.

Bedrijfskleding

Personeel ook in een ( letterlijk ) nieuw jasje steken? Geen probleem, ook hierin kunnen wij u voorzien. Dit kunnen mooie werk sweaters zijn, maar ook complete lijnen van shirt tot werkbroek wat allemaal bij elkaar past. Bedrukken, borduren, zeefdruk, ook geen enkel probleem. Veel doen wij zelf, wat wij niet zelf kunnen doen wij in samenwerking met jarenlange relaties.

Ontwerpstudio

Voor al het eerder genoemde wilt u natuurlijk een strak ontwerp hebben, wat past bij uw visie betreffende uw onderneming. U gaat aan tafel met een van onze ontwerpers en na een open gesprek waarin over en weer punten aangegeven worden, gaan wij aan de slag met een aantal eerste concepten. Zodra deze op papier staan, nodigen wij wederom uit voor een bakje koffie om de concepten door te spreken. Zit er wat bij wat bij u in de smaak valt, BINGO dan gaan we vanuit die basis verder ontwikkelen. Toch nog niet datgene waar u van zegt, ja dat is het!? Dan gaan onze ontwerpers nog een aantal uurtjes extra aan de slag, net zolang totdat dat ” Ja dat is het” gevoel er wél is.

Er is één ding dat bij ons centraal staat, wij stoppen pas bij ” Ja dat is het”.

Reclameborden

Trek de aandacht,

Reclameborden zijn er in veel verschillende varianten. Je kunt het zien als een verzamelnaam voor verschillende uitingen met hetzelfde doel: de aandacht te trekken. Met een keuze uit diverse bedrukkingen, materialen en diktes weet je in ieder geval zeker dat dit gaat lukken. En je bestelt onze Reclameborden al vanaf één stuk.

Van billboard tot reclamebordje

Reclameborden zijn op heel veel locaties in te zetten, zowel indoor als outdoor. Meestal genieten onze borden van de buitenlucht, bijvoorbeeld bij sportvelden, op een industrieterrein als gevelbord of groots als een billboard langs de snelweg. Maar ook binnenshuis doen Reclameborden het goed. Onderschat bijvoorbeeld het gebruik van een goede bewegwijzering of de juiste naambordjes niet. Misschien niet direct een reclame uiting, maar ook hiervoor lenen Reclameborden zich goed.

Keuze uit diverse materialen

Kies voor reclameborden uit vier materialen: Trespa, Forex®, Dibond® of Kanaalplaat. De maximale afmeting per Reclamebord is afhankelijk van de standaard plaatmaten. Wij frezen het plaatmateriaal in nagenoeg ieder gewenste contour: ontwerp bijvoorbeeld eens een bord in de vorm van het logo van jouw klant.

Beursreclame

Een beurswand is de basis van een goede stand,

Een perfecte beursstand is goede (beurs)communicatie, maar het rendement is het enige wat telt. Welke instrumenten hebben het meeste effect en hoe geef je de stand van jouw klant echte stopping power? Dat begint met de basis van je stand: de Beurswand. Beurswanden geven de stand van jouw klant een professionele uitstraling in een handomdraai. Ze zijn eenvoudig in gebruik, voorzien Van een scherpe prints en hebben een uitstekende kwaliteit. We bieden een uitgebreid assortiment van zes soorten Beurs- en presentatiewanden aan. Daarnaast kun je ook losse prints bestellen om te variëren in de boodschap.

Een overzicht van alle beurssystemen,

Gebogen of Rechte pop-up wand Zowel de Gebogen als de Rechte pop-up zijn snel op te zetten door het harmonica systeem. Bovendien zijn deze wanden makkelijk te vervoeren in de bijgeleverde trolley tas. Beide zijn verkrijgbaar in twee formaten en zijn binnen 15 minuten op te zetten. Aluminium Beursframe Solide, stoer, industrieel en robuust: dat is het Beursframe van aluminium buizen met een spandoek. Dit frame kan tegen een stootje en is bij windstil weer ook goed buiten te gebruiken. Het systeem zet je in tien minuten op. Roll-up XXL De budget optie maar met grote impact! De Roll-up XXL combineert de forse afmetingen van een presentatiewand met het montagegemak van een Roll-up banner. De Roll-up XXL heeft een Airtex® doek en is verkrijgbaar in drie verschillende formaten. Deze variant is zeer geschikt voor kleinere stands. Het systeem is binnen twee minuten opgezet.

Ontwerpstudio

Alles op maat zoals u wenst,

Waarom zou u op pad gaan voor passende werkkleding, horecakleding, promotiekleding, reflectiekleding of bedrijfskleding op maat? Nodig Pasman Putten uit en ontdek voor de deur uw beste leverancier. Een specialist in bedrijfskleding en promotiekleding voor úw branche. Een specialist die verder kijkt dan de juiste maat. We zijn ervan overtuigd dat bedrijfskleding een grotere meerwaarde kan hebben voor uw bedrijf. Dat is het geheim van een representatieve uitstraling en kleding die berekend is op uw taken. Mogen we u de voorbeelden laten zien?

Werkkleding,

Een medewerker is zo professioneel als zijn werkkleding. Dat is tenminste de uitstraling die u heel eenvoudig kunt creëren. Wij hebben een collectie werkkleding, van werkbroeken, overalls en jassen tot t-shirts, sweaters en sokken, waarmee uw team voor de dag kan komen. Door ons voorzien van uw logo, altijd herkenbaar, altijd professioneel. Toch kijken we niet alleen naar wat het oog wil. We verdiepen ons graag in de werkprocessen en –omstandigheden. Op basis daarvan geven we u gericht advies. Daar geven we veel aandacht aan. We willen weten waartegen de kleding bestand moet zijn en wat uw medewerkers praktisch vinden. Misschien is dat de reden dat niet alleen onze opdrachtgevers enthousiast zijn over ons, maar ook hun medewerkers…

Reflectiekleding,

Bescherming van uw medewerkers, daar draait het om bij reflectiekleding. Dankzij de reflecterende kleuren zijn zij dag en nacht, in alle weersomstandigheden, goed zichtbaar. Dat is belangrijk als uw medewerkers op verkeersrijke locaties werken, bijvoorbeeld langs wegen of op bedrijfsterreinen. De reflecterende kleding van R2 Bedrijfskleding doet overigens meer dan reflecteren. De zomer- en wintermodellen bieden ook uitstekende bescherming tegen koude en neerslag. Alleen daarom al is het een gezonde keuze om kennis te maken met onze collectie reflectiekleding. Een collectie die voldoet aan onder meer de EN343 en de EN471. Maak een afspraak! Wij komen naar u toe en laten u de mogelijkheden zien! Bel voor een demonstratie van werkkleding bij u op locatie!

Bedrijfskleding

Borduren

Transfers logo's

Pers logo's

Gevelreclame

Opvallen en een goede eerste indruk achterlaten,

Om uw onderneming een representatieve en professionele aanblik te geven, is gevelreclame van groot belang. Want of het nu een kantoor of een winkel betreft, uw pand is het visitekaartje voor bezoekers en voorbijgangers! Met gevelreclame kunt u tegen een relatief kleine investering 24 uur per dag reclame maken. Pasman Reclame verzorgt graag uw gevelreclame, professioneel en onderscheidend! Gevelreclame kunnen wij op diverse manieren realiseren, bijvoorbeeld met freesletters, doosletters, neonreclame, full colourprints, aluminium platen, lichtbakken, zuilen, reclameborden, spandoeken en/of spandoekframes. Of het nu gaat om kleine projecten zoals accenten, of om gevelreclame voor het gehele gebouw: wij bieden tal van mogelijkheden voor elk budget!

24 uur per dag reclame maken,

Gevelreclame is een relatief goedkope manier om 24 uur per dag en 7 dagen in de week reclame te maken. Het is dan natuurlijk wel belangrijk dat deze reclamevorm er representatief uitziet en dat deze ook doeltreffend is. Wij van Pasman Reclame helpen u graag met het vinden van de juiste reclame en ontwikkelen deze geheel op maat voor u. Meer weten over wat wij voor u kunnen doen? Bel ons op 0341-356212. Onze ervaren vakmensen staan u graag te woord.

Persoonlijke gevelreclame,

Wilt u uw onderneming een professioneel en representatief uiterlijk geven, dan is het plaatsen van gevelreclame een goede oplossing. Uw bedrijfspand, of het nu een winkel of kantoor betreft, is het visitekaartje van uw onderneming. Dit is immers vaak de eerste indruk die klanten van uw bedrijf krijgen. Bij Verbeek Reclame bent u aan het juiste adres voor gevelreclame op maat. Zo kunnen wij letters in uw bedrijfskleuren of een logo plaatsen, maar wij bieden u nog veel meer.

 

U vindt bij ons onder meer:
• Frees- en doorzetters
• Prints in full colour
• Spandoeken (met frames!)
• Reclameborden

 

Dit maar een greep uit de producten die wij kunnen leveren wanneer het gaat om gevel reclame. U vindt meer informatie over onze werkzaamheden onder het kopje ‘projecten’ op onze site. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen wanneer u meer wilt weten.

Gevelletters vervaardigd uit aluminium profiel

Gevelletters vervaardigd uit aluminium profiel

Paneel gefreesd en op afstand gemonteerd op gevel

Aluminium gevelletters op groot formaat

Drukwerk

Visitekaartje of offertemap,

Bedrijf promoten? Briefpapier nodig? Of wil je een goede indruk achterlaten? Drukwerk is één van de meest diverse manieren om dat te doen! Of het nu gaat om het drukken van een brochure of de etiketten van voedselverpakkingen. Je kunt het aan ons overlaten. Zoek je een leverancier voor bijzonder drukwerk zoals met geurinkt, een speciale laksoort of een bijzondere afwerking? Daag ons uit! Wij houden van complexe en bijzondere opdrachten!

Commercieel drukwerk,

Jouw bedrijf op een opvallende manier promoten? Een onuitwisbare indruk achterlaten? Commercieel drukwerk is één van de bewezen succesvolle communicatie uitingen! Of je nu op zoek bent naar leaflets, folders, brochures of posters. Stuk voor stuk communicatiemiddelen om je klanten mee te bereiken en je boodschap over te brengen. Wil je opvallen met je drukwerk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gewend te werken met korte levertijden als het aankomt op openingen, acties en beurzen. Wij zien het als een uitdaging om je drukwerk, zowel in kwaliteit als levertijd, naar wens te leveren.

Zakelijk drukwerk. Visitekaarten tot presentatiegidsen.

Promotioneel drukwerk. Voor een beurs bijvoorbeeld.

Ontwerp voor uw marketing strategie

Uw aanbiedingen onder de aandacht

Ontwerpstudio

Uw rijdende visitekaartje

Een goede autobelettering is afgestemd op de huisstijl die u met uw bedrijf hanteerd. Herkenning is de eerste schakel in een goede reclame uiting. De tweede is het triggeren van de potentiele klant, waarom moeten ze voor uw bedrijf kiezen en niet voor de concurrent? Dat is de vraag die u met een goede autobelettering kan achter laten. De derde schakel is het onthouden van uw bedrijfsnaam, ze zien u rijden en als ze op de zaak zijn moeten ze nog steeds weten dat ze een van uw bedrijfsauto’s tegen zijn gekomen. Ons team denkt hierin graag met u mee, van idee tot ontwerp en uiteindelijk ook de uitvoering. U houdt de controle, en wij voeren uw wensen uit. Wij werken met producten die bovenaan staan in de wereld van signing, denk hierbij aan 3M, Grafiwrap, Grafiprint, Avery, Oracal. Heeft u speciale wensen? Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van autobelettering. Hierdoor hebben wij met schade en schande ontdekt wat wel en niet werkt ten opzichte van een goede autobelettering. Uw ideeen met onze ervaring kan leiden tot een eindproduct waar zowel wij, maar belangrijker ook u achter staat.

Deze klanten gingen u voor

Kijk hoe gaaf dit is geworden!

Alleen het beste is goed genoeg

Wij werken alleen met de beste materialen

Overzicht merken

Binnen de reclame branche, zijn er ontzettend veel merken waar gebruik gemaakt van kan worden. Pasman Reclame heeft de keuze gemaakt, alleen gebruik te maken van de beste merken. Waarom zijn dit de beste merken? Wij kijken hierin niet alleen naar levensduur, maar ook naar bijvoorbeeld de glans van een folie of de hechting hiervan. Maar ook niet onbelangrijk, is het makkelijk toepasbaar of vergt dit juist ontzettend veel extra behandelingen. Hoe meer behandeling voordat er geplakt kan worden, hoe meer kosten er gemaakt moeten worden uiteraard. En hoe meer kosten…… U snapt het wel.

Kiezen uit de juiste merken is dus meer dan alleen maar de bekendste kiezen, onderstaand een greep uit ons assortiment.

Koffie?

Bent u overtuigd? Of nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Ontwerpstudio

Maak geheel vrijblijvende afspraak, no cure no pay!

Alleen een logo, een complete huisstijl?

Wij ontwerpen een logo vanaf een blanco canvas. Een goed logo is origineel en heeft eigentijdse uitstraling. Dit design trekken wij vervolgens door in een volledige huisstijl. Een goede huisstijl, brengt een boodschap over. Een boodschap die u aan al uw potentiele klanten mee wilt geven in één oogopslag. Andere ondernemers moeten uw logo zien en nieuwsgierig worden naar wat u hen te bieden heeft. Pasman Reclame een ontwerpbureau dat werkt met oog op uw lange termijn visie. U wilt natuurlijk dat uw onderneming jarenlang een sterke speler is binnen uw branche. Tevreden opdrachtgevers, dát vinden we belangrijk! Daarom gebruiken wij nooit het idee van een ander reclamebureau, maar gaan eerst met u aan tafel om te sparren over uw ideeën en waar uw bedrijf voor staat. Het is tenslotte úw onderneming, en net zoals u wilt dat uw onderneming uniek is wilt u dat in uw uitstraling ook. Een bakje koffie, een open gesprek, no cure, no pay, zo simpel is het. U betaald wanneer u het ” Ja dit is het” gevoel heeft, en niet voor alle concepten waar u eigenlijk niets mee kunt. Waarom? Lange termijn visie, met een lange zakenrelatie is een win-win situatie.

Een herkenbare uitstraling voor uw bedrijf,

Een goed logo is meer dan alleen een belangrijke basis. Een goed logo is uw uitstraling waarmee u uw boodschap over brengt. Herkenning, dat wilt u als mensen uw logo zien. Het logo is de kern van uw totaal uitstraling van huisstijl tot autobelettering. Dit alles moet als dat ene laatste puzzelstukje passen om het plaatje compleet te maken. Consistent gebruik van uw logo in on- en offline reclame uitingen. Herhalen van bijvoorbeeld de gekozen kleuren, lettertypes, en afbeeldingen vormen een sterke huisstijl die bij mensen snel herkent zal worden.

Pasman Reclame ontwerpt graag uw huisstijl.

Alleen het beste is goed genoeg

Wij werken alleen met de beste materialen

Overzicht merken

Binnen de reclame branche, zijn er ontzettend veel merken waar gebruik gemaakt van kan worden. Pasman Reclame heeft de keuze gemaakt, alleen gebruik te maken van de beste merken. Waarom zijn dit de beste merken? Wij kijken hierin niet alleen naar levensduur, maar ook naar bijvoorbeeld de glans van een folie of de hechting hiervan. Maar ook niet onbelangrijk, is het makkelijk toepasbaar of vergt dit juist ontzettend veel extra behandelingen. Hoe meer behandeling voordat er geplakt kan worden, hoe meer kosten er gemaakt moeten worden uiteraard. En hoe meer kosten…… U snapt het wel.

Kiezen uit de juiste merken is dus meer dan alleen maar de bekendste kiezen, onderstaand een greep uit ons assortiment.

Enkel het beste is goed genoeg
Plaatwerk, straf maken, gronden, allemaal kleine onderdelen van een totale schade. Een nog kleiner onderdeel is het zogeheten ” afkleden ” van de te spuiten delen. Dit doen wij om ook de kleinste en laatste stofjes te verwijderen.
Enkel het beste is goed genoeg
Plaatwerk, straf maken, gronden, allemaal kleine onderdelen van een totale schade. Een nog kleiner onderdeel is het zogeheten ” afkleden ” van de te spuiten delen. Dit doen wij om ook de kleinste en laatste stofjes te verwijderen.
Enkel het beste is goed genoeg
Plaatwerk, straf maken, gronden, allemaal kleine onderdelen van een totale schade. Een nog kleiner onderdeel is het zogeheten ” afkleden ” van de te spuiten delen. Dit doen wij om ook de kleinste en laatste stofjes te verwijderen.
Previous
Next

Veelgestelde vragen

Dit is wat klanten zich afvroegen

De belettering wordt vooraf geproduceerd. Het enige wat dan nog moet gebeuren is het beletteren zelf. Hoe lang we daar mee bezig zijn hangt o.a. af van het gekozen ontwerp. In de meeste gevallen kan de belettering echter binnen 1 dag worden uitgevoerd.

Dit is afhankelijk van een aantal factoren. In de meeste gevallen kan de belettering binnen de 5-8 dagen na uw goedkeuring op het ontwerp worden uitgevoerd.

Ja. U kunt (afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van het ontwerp) de stickers ook zelf plakken. U kunt hiervoor eventueel een offerte aanvragen waarbij u aangeeft dat u de stickers zelf gaat plakken. Houd er in dat geval wel rekening mee dat wij geen garantie geven op stickers die u zelf plakt.

Ja. Wij kunnen indien gewenst samples opsturen. U kunt dit ook bij ons komen bekijken, en overleggen wat de beste toepassing is.

Ja! Dat is mogelijk.

Ja! Dit is mogelijk en dat maakt Pasman reclame uniek. Wij werken in de meeste gevallen op locatie. Voor montage op locatie zijn wij in sommige gevallen wel weersafhankelijk.

Jazeker, het vinyl wat wij gebruiken is vanhoogwaardige kwaliteit. Wij werken uitsluitend met A-merken vinyl waaronder bijvoorbeeld Grafiprint, Oracal en 3M. Hierdoor zijn is de belettering weerbestendig en carwash bestendig. Voor een uitgebreidere uitleg met advies raden wij aan contact met ons op te nemen.

Nee, zelfs niet. U hoeft uw auto alleen maar te wassen met water en zeep. Wij nemen zelf het verdere reinigen voor onze rekening.