Over ons

OVER ONS

Pasman Putten, vroeger G. Pasman Autospuiterij, opgericht door de gelijknamige Geurt Pasman. Vroeger, wat begon in de vrije uurtjes. Schades herstellen gewoon thuis in de schuur in het buitengebied van Putten. Vooral voor omwonenden, herstellen van kleine schades aan voertuigen en landbouwvoertuigen. Al snel raakten de vrije uurtjes op en begon het schuurtje toch echt te klein te worden. Op dat moment begonnen de kriebels bij Geurt, de ondernemers kriebels, kriebels om het allemaal wat serieuzer aan te pakken.

Geurt begon in 1986 voor zichzelf samen met zijn vrouw Bep aan zijn zijde. Destijds deed Geurt al het spuitwerk nog zelf. Zijn vrouw Bep nam, net als nu, de administratie voor zich.  Maar ook werkzaamheden in de werkplaats schuwde zij niet. Integendeel, schuren van auto’s, afplakken van delen, voorbereidingen voor het spuiten, noem maar op. Een echte, welbekende, rechterhand voor Geurt. Samen vormen zij de basis van wat Pasman Putten anno 2019 is. Tegenwoordig is er meer dan alleen het auto spuiten waar Geurt zijn vleugels over spreidt.

Alleen auto’s spuiten, werd al gauw breder aangepakt. Het zogeheten plaatwerk werd door Geurt opgepakt. Metalen delen die dusdanig beschadigd waren en hersteld moesten worden, bij iedere klus weer een uitdaging maar zeker niets is hierin onmogelijk.

Al snel volgde alles elkaar op, en was er een autoschade bedrijf dat de klant van a tot z kon voorzien in het herstel van schades. Waarin steeds meer gekeken werd naar het ontzorgen van klanten, en bieden van service en kwaliteit.

Het herstellen van schades bracht vaak ook het herstellen van aanwezige belettering met zich mee. In de beginjaren werd dit vaak uitbesteedt of door de klant in eigen beheer gedaan. Maar al snel werd duidelijk dat dit niet binnen de visie van Geurt paste. De klant moest immers ontzorgt worden, en daar viel het terug brengen van reclame uitstralingen natuurlijk ook onder. Daarom nam hij de beslissing een reclame afdeling op te starten. Van autospuiter, naar spuiter, naar beletteraar kunnen we wel zeggen.

Door de jaren heen, werd de nieuwe tak van Pasman autoschade groter en groter en ook de opdrachten bleven maar toe nemen. Dit werd allemaal teveel om er ” even bij” te doen. En de keus viel op extra mankracht om deze afdeling op te laten pakken.

Het stokje van de reclame studio heeft Geurt inmiddels over gedragen aan zijn zoon John Pasman. Samen vormen zij een sterk team wat voor u als klant resulteerd in doelgerichte eindproducten. Waar Geurt begon met het snijden van plot teksten, is er inmiddels een reclame studio binnen Pasman Putten die alles op het gebied van signing aan kan bieden. Of het nu gaat om een ontwikkeling van een herkenbare huisstijl of het aanbrengen van een knallende carwrap.

De reclame studio is uitgegroeid tot een full service reclame studio. Niet meer alleen teksten snijden, maar de klant alles onder één dak aanbieden. Kwaliteit, en het achter een eindproduct staan. Iedere klant moet tevreden de deur uit lopen, en iedere keer weer met een glimlach naar zijn reclame kijken.

Caravanschade herstel is relatief nieuw. Niet alleen bij Pasman Putten, maar over het algemeen. Deze tak is sinds een aantal jaren op de markt, en groeit uit tot een opzich staande branche. Pasman caravanschade herstel is een goede speler in de regio midden nederland, en ook hierin wordt er voor meerdere verzekeringsmaatschappijen gewerkt.